1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconGüvenilir
1K+İndirme
39.5MBBoyut
Android Version Icon5.1+
Android sürümü
2.10.1(12-06-2024)En son sürüm
-
(0 İncelemeler)
Age ratingPEGI-3
İndir
DetaylarİncelemelerSürümlerBilgi
1/8

PZ açıklaması

Stuttgart arasındaki en büyük ve en önemli ortamı her zaman ve her yerde kullanın.

"Pforzheimer Zeitung" ve "PZ-news.de" uygulamasıyla, tüm haberleri, arka plan bilgileri, analizleri, hikayeleri ile kuzey Kara Orman'daki bölgeyi multimedya ve etkileşimli bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Evrensel uygulama, çevrimiçi haberleri ve dijital gazeteyi bir arada sunar. "PZ-news.de" haber sayfasındaki en son haberlerden haberdar olun ve uygulama içinde e-kağıda geçin ve elektronik gazeteyi oradan dijital abone olarak indirin. Yarının gazetesini e-kağıdın akşam baskısında okuyun ve 1 Ekim 1949'da PZ'nin ilk baskısına kadar uzanan dijital gazete arşivimize göz atın.


HABERLER:


Uygulama, "Pforzheimer Zeitung"un internet portalı "PZ-news.de"nin haber sayfasını bire bir eşler. Pforzheim, Enz bölgesi ve Calw bölgesinin bazı bölümlerinden yüksek kaliteli yerel gazetecilik kullanılarak hazırlanmış haberler, arka plan bilgileri, analizler ve hikayeler alacaksınız. Elbette buna videolar, resim galerileri, canlı kayıtlar, etkileşimli grafikler ve multimedya raporları da dahildir. Ek olarak, size Almanya'dan ve dünyanın her yerinden en önemli şeyleri de sağlıyoruz.


PZ PLUS İÇERİĞİ:


Dijital abonelerimiz tüm içeriğe özel erişim elde eder. Abone olarak uygulamaya kaydolabilir ve ardından tüm makalelere, videolara, resim galerilerine veya multimedya raporlarına sınırsız erişime sahip olabilirsiniz.


PORTALLAR:


Uygulama sizi "Yas", "İşler" veya "PZ Forumu" gibi portallara götürür. Ancak bu sayfalara ulaşmak için uygulamadan çıkmanız gerekiyor.


ÖZEL KONULAR:


Özel ve hizmet konuları için geniş bir alan, size sadece oryantasyon sunmakla kalmaz, günlük yaşamda da size yardımcı olur. Ayrıca kuzey Kara Orman'daki müreffeh ekonomi burada kendine yer buluyor.


İPUÇLARI, TARİHLER VE ETKİNLİKLER:


Uygulama aracılığıyla etkinlik portalımız "stadtklar.de"yi ziyaret edin. Binlerce etkinlik tarihi burada listelenmiş ve açıklanmıştır. Burada bir bilet servisi de mevcuttur.


BÜLTEN:


"PZ-news.de" ile ilgili en önemli haberlerden sabah ilk iş olarak e-posta ile haberdar olmak ister misiniz? Ardından, hafta içi her gün yayınlanan ücretsiz haber bültenimiz için uygulamaya kaydolun. Perşembe akşamları aileler için özel bir haber bülteni var.


EPAPER:


Uygulamanın üst köşesindeki gazete simgesi sizi "Pforzheimer Zeitung"un e-kağıt baskısına götürür. Dijital abone olarak sadece güncel sayıyı yüksek derecede kullanıcı dostu olarak okuyamazsınız. Saat 21.00'den itibaren gazetenin akşam baskısını da alacaksınız. Ayrıca e-kağıttaki makalelerin bir ses işlevi kullanarak size okunmasını sağlayabilirsiniz. PZ'nin üç sayısı da indirilebilir: Ana sayı Pforzheim, Mühlacker ve Kuzey Kara Orman. Yine uygulamada bulunan dijital gazete arşivimiz çok özel bir hazinedir. Burada 1 Ekim 1949'daki ilk PZ'den bu yana ortaya çıkan sorunlara göz atabilirsiniz. E-gazetede gazetenin tüm ekleri ile televizyon programı rtv ve yaşam tarzı dergisi "Land&Leute" de indirilebiliyor.


UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA İŞLEMLERİ:


App Plus (8,99 € / ay - ilk ay ücretsiz):

PZ-news.de'deki Plus makaleleri dahil sınırsız içerik

Daha az reklam

Erişim, PZ uygulaması aracılığıyla sağlanır. Diğer cihazların kullanımı yalnızca mağaza hesabınızda mümkündür.

Uygulama Dijital (25,99 € / ay):

Tablet ve akıllı telefon için e-kağıt

E-kağıt akşam baskısı: İlk sayfalar önceki gün saat 21.00'den itibaren mevcuttur

1 Ekim 1949'dan beri sayıları olan e-kağıt arşivi

PZ-news ile ilgili Plus makaleleri dahil sınırsız içerik

Erişim, PZ uygulaması aracılığıyla sağlanır. Diğer cihazların kullanımı yalnızca mağaza hesabınızda mümkündür.


Fikriniz bizim için önemlidir: internet@pz-news.de adresinden bize e-posta gönderin veya mağazada bize puan verin. Çok teşekkürler!

"Pforzheim gazeteniz"

PZ - Sürüm 2.10.1

(12-06-2024)
Diğer sürümler
Yenilikler neKleinere Korrekturen.

Henüz yorum veya değerlendirme yok! İlk yorumu yapmak için lütfen

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
İyi Uygulama GarantiliBu uygulamalar virüs, malware ve diğer kötü niyetli saldırılara karşı güvenlik testinden geçti ve herhangi bir tehdit içermez.

PZ - APK Bilgisi

APK sürümü: 2.10.1Paket: de.meyle_mueller.pz
Android uyumluluğu: 5.1+ (Lollipop)
Geliştirici:PZGizlilik Politikası:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlİzinler:34
Ad: PZBoyut: 39.5 MBİndirme: 5Sürüm : 2.10.1Yayın Tarihi: 2024-07-03 10:59:53Min Ekran: SMALLDesteklenen CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
Paket kimliği: de.meyle_mueller.pzSHA1 İmzası: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BGeliştirici (CN): Kirill ShashkovKurum (O): IntexSoftYerel (L): GrodnoÜlke (C): BYEyalet/Şehir (ST):

PZ uygulamasının en son sürümü

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 i̇ndirme39.5 MB Boyut
İndir

Diğer sürümler

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 i̇ndirme39 MB Boyut
İndir

Aynı kategorideki uygulamalar

Hoşuna gidebilecekler...